A fagylaltos kocsi bérlés az esküvő szezon hűs attrakciója lesz! Lepje meg a násznépet egy kis frissítő finomsággal a lakodalmon!

Az esküvők hagyományos szezonja májusban kezdődik, amikor napfényes és virágzó hátteret kínál a természet és az időjárás is a házasulandóknak. A nyári esküvőkön nincsenek korlátok, a helyszín, a programok, a dekoráció és a menüsor is olyan részletek, amiknek csupán a képzelet szab határt, az időjárás csak a legritkább esetben.

Fagyi a menüben? Igen!

A násznép hagyományosan frissen sült pogácsát, aranyló húslevest és gazdag pörköltet kap a tányérjára. Ez a klasszikus menü azonban nincsen kőbe vésve. Egyre több jegyespár meri elengedni a fantáziáját, megbontani a tradíciókat és izgalmas menüt tervezni.

A fagylalt sem tartozik a klasszikus esküvői desszertek közé, mégis csodásan mutat az édességek között.  Kisgyermekként mindenki boldogan kapta fel a fejét a fagylalt szó hallatán vagy a kocsi csengőjének megszólalásakor. Ezt a kellemes emléket is be tudja csempészni a nagy napra, ha a fagyis kocsi bérlés mellett dönt a párjával.

A fagylaltot akár olyan színekben  is rendelheti, amilyen színárnyalatok az esküvő tematikájához és a dekorációhoz illenek. A fagylalt fantasztikus kiegészítője lehet egy vintage vagy egy bohém stílusú menyegzőnek, ahol a szabadban ünnepel a pár és a násznép.

Béreljen és ünnepeljen!

A kocsihoz természetesen a fagylalt és a személyzet is jár, így a bérléssel együtt mindent megkap a pár az esküvőre. Nincs más dolguk a meghívottaknak, csupán a frissítő ízeket és a krémes finomságokat élvezni, ha felfrissülnének.  Garantáltan a fagylaltos autó lesz az egyik legnépszerűbb gasztro program a lakodalmon a vendégek körében.

A fagylaltos kocsi bérlést az olyan különleges eseményre is megéri betervezni, mint amilyen egy lakodalom. A kicsit rendhagyó menüsorhoz kitűnően illik a finom fagylalt. Ha a nagy napra el tudja képzelni, hogy egy klasszikus fagyis kocsi kínáljon, akár csilingelve jeges hűsítőt a meghívottaknak, lépjen kapcsolatba velünk és egyeztessünk a részletekről!