cukormentes fagyi nem újdonság, mégis viszonylag kevés helyen lehet hozzájutni, ám a gluténmentes fagyi igazi kuriózum – nálunk mindkettő kapható!

A különféle mentes ételek az utóbbi években terjedtek el csak igazán, de a cukormentesség már évtizedek óta velünk van, hiszen gondolni kell azokra, akik nem fogyaszthatnak cukrot. Ugyanezen elv mentén haladva lehet egyre több helyen glutén-, tej-, vagy épp tojásmentes termékeket is vásárolni, ám a cukrászdák többsége még nem tette magáévá ezt a gondolatot, holott nem csak egy komplett piacot lehetne így meghódítani, ami nagyobb bevételt jelent, de a különféle allergiákkal és érzékenységekkel küzdő emberek szívét is.

Mivel alapvetően úgy gondoljuk, hogy a finomságok élvezetéhez mindenkinek joga van, mentes cukrászdánkat ezen elvek szerint működtetjük, és nem csak a sütemények, de a fagylaltok terén is igyekszünk mindenki kedvére tenni. A cukormentes fagyi nálunk régóta a kínálat része, ám nem csak ez; nálunk azok is élvezhetik ezt a hűs nyalánkságot, akik tej-, tojás-, vagy épp gluténmentes fagyit ennének!

Az olyan cukrászdák többségében, ahol valamilyen véletlen folytán mégiscsak lehet kapni tej-, tojás-, vagy épp gluténmentes fagyit, többnyire csak néhány alapíz lelhető fel, mint a vanília, a csokoládé, vagy valamilyen gyümölcs. Nálunk a helyzet nem épp ilyen: a fagylaltos pultban a következő ízek találhatóak meg minden egyes nap: Snickers – mogyoróval és karamellel -, zserbó, mangó, vanília, citrom, sárgadinnye, sós karamell, rumos dió, málnás mokka, valamint a málnás Raffaello. Ezek a fagyik cukormentesek is egyben, de a tojást és tejet sem tartalmaznak, azaz bárki számára fogyaszthatóak, azaz nem csak az allergiával és érzékenységgel küzdőknek, de az egészséges életmód híveinek is érdemes felkeresni bennünket mentes cukrászdánkban, Dunakeszin!

Keressen fel bennünket mentes cukrászdánkban, és válogasson széles és ízletes kínálatunkból! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a cukor- és gluténmentes fagyi, látogasson meg bennünket személyesen, Dunakeszin!